Op vakantie gaan kan op verschillende plekken enorm mooi! Je kan bijvoorbeeld naar Amerika of naar China bijvoorbeeld. Maar heb je al eens gedacht over het ontdekken van ons eigen mooie Europa? Het vaste land zul je vast al wel een keer iets van gezien hebben maar wat als je op een vaarvakantie gaat? We gaan je vertellen wat je met een vaarvakantie echt gezien moet hebben binnen Europa!

Zelf varen of een verzorgde reis?

Een eigen boot hebben is natuurlijk geweldig maar dat is een privilege die niet voor iedereen is weggelegd. Het is namelijk erg duur. Niet alleen in aankoop maar ook in onderhoud. Gelukkig kan Jachtmakelaardij Kappers ervoor zorgen dat je de beste aankoopprijs krijgt voor een boot die jouw hartje begeert. Denk er hierbij wel aan dat als je beslist om zelf te gaan rondvaren dat je ook kosten hebt die je anders niet hebt. Zo moet je zelf voor eten en drinken zorgen, moet je misschien wel een kleine prijs betalen als je ergens wilt aanmeren met je boot en moet je ook denken aan de benzine kosten. Dit zijn allemaal dingen die je niet hebt als je met een verzorgde reis gaat. Houd hier rekening mee.

Rondreis door de Nederlandse wateren

Nederland is een kikkerlandje vol met prachtig vaarbare wateren. Je kunt bijna letterlijk overal wel een riviertje of plasje vinden waarin je een vaartocht kunt maken. Zo kun je zelfs door onze mooie hoofdstad Amsterdam varen met een boottocht waarmee je de mooiste kanten van Amsterdam ziet. Zo kun je ook een rondje bij de waddeneilanden doen om alle TV-TAS eilanden een keer te zien. Ook kun je dan gelijk wat zeehondjes vrijlaten in de oceaan. Een super leuk familie uitje of juist leuk om te doen met je vriend/vriendin.

Door heel Europa

Door heel Europa kun je leuke reizen maken die je op de mooiste plekken brengen die je niet zomaar te zien krijgt. Zo kun je de Donau afvaren en de rijke geschiedenis ervan ontdekken en beleven. Dit is een super leuke en nog eens goedkope bootreis ook!