Voor de een is inpakken het leukste onderdeel van de vakantie, voor de ander het minst leuke gedeelte. Het kan namelijk nog wel eens lastig zijn, want er zijn veel factoren waar je rekening mee moet houden. Waar ga je naar toe? Wat neem je mee? Wat wil je niet meenemen en hoe lang blijf je weg? Daarnaast moet je ook rekening houden met souvenirs die je wilt meenemen op de terugreis. Dit zijn allemaal vragen waar je tijdens het inpakken mee bezig bent. Daarom geven we je in deze blog een aantal tips met producten die je moet meenemen op vakantie!

Muziek

Om te beginnen is het ontzettend belangrijk om de sfeer erin te houden tijdens je vakantie. Waar denken wij aan als we het hebben over sfeermakers? Juist. Muziek. Zorg daarom dat je altijd een wekkerradio dab+ in je koffer hebt zodat je altijd de mogelijkheid hebt om even te genieten van je favoriete nummers. Tijdens het douchen, tijdens het omkleden of gewoon na het avondeten even tot rust komen. Waarom we kiezen voor een radio? Omdat deze vaak in kleine formaten te vinden zijn, dus ook makkelijk mee te nemen. Ideaal!

Wandelschoenen

Nog een item dat natuurlijk onmisbaar is tijdens je vakantie zijn goede wandelschoenen. Vooral wanneer je veel verschillende activiteiten doet tijdens je vakantie. Denk hierbij aan een bergwandeling of een fietstocht. Kies bij voorkeur voor lichte schoenen met goede zolen en extra grip. Heb je genoeg ruimte in je koffer? Probeer dan meerdere schoenen mee te nemen. Op deze manier heb je de mogelijkheid om impulsief te zijn in het bepalen van je activiteiten!

Stekkerdoos

Iets wat veel mensen vergeten. Een wereldstekker! Wanneer je naar een verre bestemming gaat is het wel zo handig als je een wereldstekker meeneemt. Maar laten we wel eerlijk zijn, je wilt niet één ding tegelijk opladen. Daarom raden wij het aan om een simpele stekkerdoos mee te nemen. Deze neemt niet veel ruimte in beslag, maar zorgt er wel voor dat je je telefoon, tablet en camera tegelijk oplaadt.

Powerbank

Er is niets vervelender dan een telefoon met een lege batterij. Vooral wanneer je in het buitenland bent. Je neemt vaker foto’s met je telefoon, je gebruikt zo nu en dan je social media kanalen om te laten zien dat je lekker op vakantie bent, maar dan ineens is je batterij leeg. Neem daarom altijd een powerbank mee, zodat je niet meer zonder lege batterij hoeft te zitten. Een powerbank is klein, handig om mee te nemen en ontzettend licht van gewicht. Ideaal voor je vakantie dus!