Bereikbaar zijn en gebruik kunnen maken van je telefoon in het buitenland is vandaag de dag belangrijk. Ga je goedkoop op vakantie? Daar hoort een goedkoop abonnement voor je telefoon bij. De beste oplossing daarvoor is vaak een sim only abonnement. In dit artikel lees je meer over een goedkoop sim only abonnement binnen Europa en tarieven binnen & buiten Europa.

Goedkope sim only binnen Europa

Wanneer je binnen Europa op vakantie gaat, is het fijn dat je meestal vrij voordelig uitkomt met een sim only abonnement. Je kunt dus in Nederland een goedkope sim only afsluiten om vervolgens binnen Europa gebruik te maken van je abonnement.

Tarieven binnen Europa

Bij de meeste sim only providers kun je je bundel gebruiken om te internetten, bellen en sms’en. Zo kun je je goedkope sim only in andere Europese landen gebruiken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je buiten je bundel betaalt. Het is wel verstandig om toch even te checken hoe het precies zit bij de provider waar je een sim only wilt afsluiten. Zo weet je zeker dat je goed zit. De tarieven binnen Europa zijn bij de meeste sim only providers terug te vinden op hun website.

Ga je buiten Europa op vakantie, dan gelden er vaker andere tarieven en betaal je meestal buiten je bundel. Let hier dus goed op, voordat je een sim only abonnement afsluit.

Waarom een goedkoop abonnement?

Voor velen is het mogelijk om te besparen op een flink aantal dingen, waaronder telefoonabonnementen. Vaak betaalt men teveel door ieder jaar voor een abonnement met telefoon of een duur sim only abonnement te kiezen. Met een goedkoop sim only abonnement bespaar je flink.

Vooral op jaarbasis ga je het verschil merken. Dat geld kun je natuurlijk sparen of gebruiken op vakantie.

Waarom sim only?

Abonnementen met telefoons zijn vaak vrij prijzig. Je betaalt hoge maandelijkse tarieven. Het is in de meeste gevallen onnodig om elk jaar of twee jaar een nieuw abonnement met telefoon af te sluiten. De kosten lopen dan ook vrij hoog op. Een beter alternatief is om te kiezen voor een goedkoop sim only abonnement.