Wanneer we online op voetbal wedden, dan denken we direct aan de mooiste affiches: El Classico, de North London Derby, Derby d’Italia. Het zijn de wedstrijden die je niet alleen live wilt volgen, maar waar je ook absoluut je geld op wilt inzetten. Bookmakers weten dit gelukkig ook, en overspoelen je met tal van weddenschappen, inclusief enkele bet boosters die je potentiële winst enorm vergroten. Misschien ben je zelf ook wel een liefhebber van de kleinere competities, zoals de eigen Eredivisie of de Franse Ligue 1. Het zijn de competities die je uitdagen, en waar de quoteringen vaak prima zijn.

Online op voetbal wedden via je mobiel

Je mobiel gaat altijd met je mee, en dat is maar goed ook. Je wilt namelijk op ieder moment van de dag kunnen wedden op voetbal, zelfs als je onderweg bent. Wat is de waarde van online wedden op het moment dat je het niet vanaf je mobiel kan doen? Bij een bookmaker kan je daarom wedden vanaf je mobiel. Speciale mobiele apps geven je dezelfde beleving als de bookmaker op een desktop. Je vindt er dezelfde weddenschappen, en een weddenschap plaatsen gaat al even zo makkelijk. Je hoeft geen moment meer te missen om geld in te zetten op de mooiste wedstrijden, live en pre-match.

Paardje

Honderden wedstrijden per week

Gedurende het voetbalseizoen heb je de keuze uit honderden wedstrijden per week. Van alle grote competities tot aan de kleinste competities van Europa en daarbuiten. Hoe groter de competitie, des te makkelijker is het om alles te volgen. Zodoende wed je op voetbalwedstrijden waar je al enige voorkennis over hebt, en dat vergroot de kans dat je een succesvolle weddenschap plaatst. Selecteer de wedstrijd, het type weddenschap en het bedrag dat je wilt uitgeven, en kijk vooruit naar de aanstaande wedstrijd.