Uw tickets zijn geboekt, alle accommodaties zijn geregeld, alle planningen zijn vrijgemaakt. De enige uitdaging die nu nog rest is hoe u uw kinderen tijdens uw vakantie kunt vermaken. Geen nood, want het prachtige eiland Curaçao heeft een breed scala aan activiteiten en plaatsen om naartoe te gaan die u en uw kinderen geweldig zullen vinden. Het eiland heeft veel meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. Bekijk onze lijst hieronder voor de verschillende binnen- en buitenactiviteiten waar uw kinderen zeker van zullen genieten.

ZEEAQUARIUM VAN CURAÇAO

Het Curacao Sea Aquarium heeft een Animal Encounters Program, waarbij uw kinderen dieren uit de diepzee met de hand kunnen voeren, zoals schildpadden, pijlstaartroggen en andere vissen, en deze dieren van dichtbij kunnen bekijken.

DOLFIJN ACADEMIE

Het Curacao Sea Aquarium organiseert een Animal Encounters Program waarbij uw kinderen diepzeedieren zoals schildpadden, pijlstaartroggen en andere vissen met de hand kunnen voeren, en deze dieren van dichtbij kunnen bekijken.

SNORKELING

Snorkelen is een geweldige manier om samen met je kinderen de wonderen van de onderwaternatuur te ontdekken. Als uw kind oud genoeg is om te zwemmen, dan is hij/zij oud genoeg om te snorkelen.

BOOTTOERISTEN

Wie houdt er niet van een boottochtje? Een geweldige en opwindende manier om het eiland te zien en te ervaren hoe het is om op open water te zijn.

MINI GOLF

Een 18-holes midgetgolfbaan door een prachtige tropische tuin in Brakkeput Mei Mei. Midgetgolf is een populair spel bij jong en oud, jong en jong van hart.

CURACAO KINDERMUSEUM

Een museum gewijd aan het voorstaan van leren door spelen. Dit is een geweldige en interactieve ervaring om de geest en de verbeelding van uw kind te stimuleren.

Tip: Goedkoop auto huren Curaçao – Huurauto-Curacao.com

KIDI’S PARK SAMBIL

Ga naar het grootste winkelcentrum van Curaçao, waar u een van de grootste binnenspeeltuinen van het eiland vindt. Vergeet niet om sokken mee te nemen voor uw kinderen! Het wordt vast en zeker een feest.

NEEM ZE MEE NAAR HET STRAND

Curaçao is een tropisch paradijs! Met meer dan 30 spectaculaire stranden is er altijd wel een strand te vinden waar uw kinderen de tijd van hun leven zullen hebben.

AMAZONIA

Amazonia laat u in een reis van ongeveer 90 minuten 45.000 vierkante meter zien vol met schilderijen, beeldhouwwerken en muurschilderingen uit de Maya, Azteek, Inca en Arowak culturen.

NEEM DE TROLLEY TREIN

Een 75 minuten durende trolley tour op een felgekleurde trein door Willemstad. De tour begint en eindigt bij Fort Amsterdam, gebouwd in 1635 om de vitale ingang van de haven te bewaken, en neemt u mee naar de Drijvende Markt en andere verbazingwekkende bezienswaardigheden in de stad.

Er is geen limiet aan het plezier en de opwinding die u en uw kinderen kunnen hebben tijdens een vakantie op Curaçao. Het eiland heeft altijd wel iets magisch te bieden.